19 Ιουλίου 2012

ΕΥΧΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ

5 σχόλια:

 1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ . ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μόλις σήμερα ενημερωθήκαμε εδώ στη Θεσσαλονίκη για την δημιουργία ιστοσελίδας του κλάδου μας. Εύχομαι καλή επιτυχία, καλό κουράγιο στους διαχειριστές του Blog και μακάρι να έχουν μόνο ευχάριστα να μας δημοσιεύουν στο μέλλον (ευχή είναι).
  Επίσης καλή δύναμη και υπομονή στο Δ.Σ του σωματείου μας το οποίο σήμερα μας ενημέρωσε εδώ στη Θεσσαλονίκη για τα τεκταινόμενα στο σιδηρόδρομο και το οποίο ευχαριστούμε πολύ ελπίζοντας να έχει επιτυχίες εν μέσω των πολύ αντίξοων συνθηκών που διανύουμε σήμερα όλοι εμείς οι σιδηροδρομικοί αλλά και φυσικά η πατρίδα μας.
  Ανδρέας Φανάρας - προϊστάμενος αμαξ-χιών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου σε εσάς αλλά φυσικά και σε όλους τους συναδέλφους, το 2013 να είναι έτος ελπιδοφόρο, αισιόδοξο,δημιουργικό, να επαναφέρει έστω και δειλά δειλά το χαμόγελο στα χείλη μας αλλά πάνω απ΄ όλα να είναι έτος που θα μας φέρει ΥΓΕΙΑ σωματική και ψυχική.
  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ.
  Φανάρας Ανδρέας - Προϊστάμενος αμαξ-χιών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου σε εσάς αλλά φυσικά και σε όλους τους συναδέλφους, το 2013 να είναι έτος ελπιδοφόρο, αισιόδοξο,δημιουργικό, να επαναφέρει έστω και δειλά δειλά το χαμόγελο στα χείλη μας αλλά πάνω απ΄ όλα να είναι έτος που θα μας φέρει ΥΓΕΙΑ σωματική και ψυχική.
  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ.
  Φανάρας Ανδρέας - Προϊστάμενος αμαξ-χιών.

  Αν αναρτήθηκε δύο φορές , συγνώμη. Έγινε εκ παραδρομής :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή