25 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΥΛΙΚΟ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι- συναδέλφισσες,

Προ μηνός περίπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του Σωματείου μας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο  της ΕΕΣΣΤΥ Κο Αγιάσογλου και τον Διευθυντή κο Αναγνωστόπουλο.

Αφού ενημερώθηκαν για όλα τα προβλήματα του τροχαίου υλικού (ελκόμενου και Α/Α) μας απάντησαν ότι σε εύλογο διάστημα θα διορθωθούν.

Διαπιστώθηκε ότι σε όλο αυτό το διάστημα καμία βελτίωση δεν υπήρξε αντιθέτως η κατάσταση επιδεινώθηκε , με προβλήματα υψηλού κινδύνου όπως αμηχανίες, υπερθερμάνσεις, προβλήματα κινητήριων μονάδων, κλιματισμού, WC και σε καθημερινή βάση να παροπλίζεται το τροχαίο υλικό. 

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να προβαίνει σε κατάργηση δρομολογίων μεταξύ Πειραιά-Αθήνας-Χαλκίδας.

Παρά ταύτα με το εναπομείναν τροχαίο υλικό η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να εκτελεί δρομολόγια με μεγάλες καθυστερήσεις και προβλήματα. 

Θέλουμε να πιστεύουμε το σωματείο και τα μέλη του και όλοι οι εργαζόμενοι του ομίλου ΟΣΕ ότι σκοπός των εταιρειών είναι να προσφέρουν ασφαλή και άνετη μεταφορά στους επιβάτες, αντί αυτού τους προσφέρουμε καθυστερήσεις και ταλαιπωρία. 

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι το προσωπικό αμαξοστοιχιών λόγω της καθημερινής του επαφής με το επιβατικό κοινό να γίνεται αποδέκτης της δυσφορίας και των έντονων παραπόνων από τους επιβάτες και η κατάσταση είναι αφόρητη.

Για όλα τα παραπάνω καλούμε την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς την ΕΕΣΣΤΥ ώστε να εκλείψουν τα υπέρογκα προβλήματα που δημιουργούνται για το συμφέρον της εταιρείας και των εργαζομένων. 

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ 
ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ Κ ΑΔΕΛΦΕ "ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΚΤΥΠΑΣ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Κ ΦΥΓΕ". ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΠΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2010 ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥΣ Κ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή