11 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΦΟΡΑ Τ.Α.Ν.Π.Σ.Ε.Υ.

ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
ΑΓΑΘΩΝΟΣ 78 Τ.Κ. 561 23 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  Α.Φ.Μ. 997742461

ΤΗΛ.- FAX: 2314009534 
e-mail: tanpsey@gmail.com   
www.tanpsey.blogspot.gr

ΠΡΟΣ : Δ/ΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ
           Α)  ΟΣΕ
           Β) ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΑΝΑΦΟΡΑ 

Το σωματείο μας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, επωνυμία «ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» (Τ.Α.Ν.Π.Σ.Ε.Υ) και σκοπό την παροχή προς τα μέλη μας νομικής προστασίας για θέματα που ανάγονται στην υπηρεσία και δημιουργήθηκαν κατά την ενάσκηση των καθηκόντων σ’αυτήν, θέτει υπόψη σας τα παρακάτω.

Για τους παρακάτω αναλυτικά αναφερόμενους λόγους, που σχετίζονται με τα δρομολόγια αμαξοστοιχιών, διαπιστώσαμε ότι, σε καθημερινή βάση, γραμμές (επαφής ή κυκλοφορίας) παραμένουν αφύλακτες και εκτεθειμένες σε κάθε κακόβουλη ενέργεια ή δολιοφθορά, που επισύρει άμεσους κινδύνους εκτροχιασμών αμαξοστοιχιών ή κάθε μορφής παρακώλυσης συγκοινωνίας.

Ειδικότερα, παραμένουν αφύλακτες:

α) η γραμμή Ε.Σ.Θεσσαλονίκης-Αλεξανδρούπολης και αντίστροφα, από ώρα 22:00 μέχρι 07:00 της επόμενης το πρωί, δεδομένου ότι δεν κινείται αμαξοστοιχία τις ώρες αυτές, 
β) η γραμμή ΕΣΘ-Αθήνα και αντίστροφα, παραμένει ανενεργή από 23:30 μέχρι 05:30 της επόμενης το πρωί, δεδομένου ότι δεν κινείται αμαξοστοιχία τις ώρες αυτές.

Εξυπακούεται ότι, πέρα από τον ενδιαφέρον μας για το επιβατικό κοινό, για την ασφαλή μεταφορά του οποίου ευθυνόμαστε και εμείς, καθώς επίσης για τη διαφύλαξη του υλικού της υπηρεσίας, ανθρωπίνως και ενστικτωδώς ανησυχούμε και για την προσωπική μας ακεραιότητα από πιθανή δολιοφθορά που θα προκαλέσει ατύχημα με απρόβλεπτες συνέπειες.

Συνεπώς, έχουμε εύλογο ενδιαφέρον να ζητήσουμε τη λήψη απαραίτητων μέτρων φύλαξης των γραμμών, αποτρεπτικών των προπεριγραφόμενων δυσάρεστων καταστάσεων και παρακαλούμε για την από μέρους σας ενημέρωσή μας για το χρονοδιάγραμμα των απαραίτητων ενεργειών.

Θεσσαλονίκη  10/6/2013

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΝΠΣΕΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΥΘΥΜΗΣ Ε.  

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΟΜΑΚΗΣ  Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου