27 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,

Μετά από απόφαση του Δ.Σ., ο ΟΣΕ άρχισε πριν λίγες ημέρες, να πληρώνει δικαστικές αποφάσεις και αγωγές για υποθέσεις που εκκρεμούσαν εδώ και 20 χρόνια.
Δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση (είναι κανείς;) να σας ενημερώσουμε σχετικά, αφού ο ΟΣΕ ούτε τους δικαιούχους ενημέρωσε υπεύθυνα  ούτε έκανε τον κόπο να ενημερώσει έστω, την ΠΟΣ και μέσω αυτής τους σιδηροδρομικούς (συνταξιούχους και εν ενεργεία).


Η ΠΟΣ σύμφωνα με προσφιλή τακτική της, αφού άφησε να τρέξει η υπόθεση αυτή μία εβδομάδα, αποφάσισε να παρέμβει την … προηγούμενη Πέμπτη.Δεν είναι μόνο αυτό. Αυτό που δεν έκανε υπεύθυνα ο ΟΣΕ και η ΠΟΣ, ανέλαβαν να το κάνουν οι γνωστοί παρατρεχάμενοι οι οποίοι αφού βρήκαν (;) τις καταστάσεις με τα ονόματα των δικαιούχων, άρχισαν τις «εξυπηρετήσεις». 
Για προφανείς λόγους, δε θα μεταφέρουμε εδώ όλες τις καταγγελίες που έφτασαν ως εμάς. 

Αυτό όμως, πρέπει να σταματήσει ΕΔΩ!!!

Καλούμε τη Διοίκηση του ΟΣΕ να προστατέψει τόσο την ίδια την επιχείρηση όσο και τους σιδηροδρομικούς. Να ανακοινώσει άμεσα και υπεύθυνα τα ονόματα των σιδηροδρομικών που δικαιούνται κάποιο ποσό από δικαστικές αποφάσεις και αγωγές, εξηγώντας παράλληλα με σαφήνεια τον τρόπο πληρωμής.

Καλούμε την ΠΟΣ να παρέμβει άμεσα ώστε να σταματήσει αυτό το άθλιο αλισβερίσι των κομματαρχίσκων.

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου