3 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΜΕ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Είδαμε ότι το site της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εμφανίζεται πλέον με νέα μορφή. Με μια πρώτη ματιά, η σελίδα είναι - εμφανώς - πιο καλά σχεδιασμένη και πιο χρηστική από την προηγούμενη, αν και "ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο".
Αλλά ας μην γκρινιάζουμε !!!

Ελπίζουμε να έχουν διορθωθεί οι περισσότερες από τις δυσλειτουργίες, που παρουσίαζε η παλαιότερη φόρμα της σελίδας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και της χρήσης της, από το επιβατικό κοινό που επιλέγει τις αμαξοστοιχίες και τα λεωφορεία της εταιρίας για τη μετακίνηση του.

Επίσης, αναμένουμε να αποδειχθεί ότι η χρήση του site, είναι εύκολα προσβάσιμη στις ηλεκτρονικές συναλλαγές των πελατών όπως, ο σχεδιασμός του ταξιδιού τους, η εκτύπωση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου τους, ο έλεγχος κουπονιού ταξιδιού κλπ, ώστε να μειωθούν τα προβλήματα, καθώς και οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα που εξέφραζαν πολίτες κατά καιρούς, με αποτέλεσμα για όλα αυτά τα προβλήματα να γίνεται αποδέκτης το Προσωπικό του Κλάδου μας, κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του (επί αμαξοστοιχιών, στατικοί έλεγχοι, εκδοτήρια) και να δυσχεραίνεται το έργο του.


Επισκεφτείτε τη σελίδα εδώ: http://www.trainose.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου