16 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 1

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών συμμετέχει στην τετράωρη στάση εργασίας που πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 18/9/2013 από τις 11.00’ πμ μέχρι τις 15.00’ μμ. 
Παράλληλα εκφράζει με τη συμμετοχή της στην στάση εργασίας την αγωνία όλων των εργαζομένων αλλά και των σιδηροδρομικών ιδιαίτερα, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη "σκοτεινά" σχέδια για το μέλλον του Σιδηρόδρομου και των Σιδηροδρομικών στη χώρα μας.
Στη σημερινή κοινή σύσκεψη των συνδικάτων στις Μεταφορές, αποφασίσθηκε κοινή συγκέντρωση όλων των εργαζομένων στις μεταφορές στις 18/9/2013, ώρα: 12.00’, στην Πλατεία Κοτζιά. 
(Για τις άλλες αποφάσεις της κοινής σύσκεψης θα εκδοθεί δελτίο τύπου).
Καλούμε όλους τους σιδηροδρομικούς να συμμετέχουν μαζικά στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση στις 11:30’ πμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 2

Η σημερινή μέρα είναι «μαύρη» για το σιδηρόδρομο καθώς η Κυβέρνηση αποφάσισε και υλοποιεί μέσω του ΤΑΙΠΕΔ την εκχώρηση της ελληνικής σιδηροδρομικής εταιρείας ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ξένα συμφέροντα κατ' επιταγή των τροϊκανών τοκογλύφων.
Χαρίζουν και αποελληνοποιούν μια εταιρεία με περισσότερα από 100 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στον τόπο μας. 
Με πρόσχημα τα δήθεν ελλείμματα χαρίζουν σε ξένους την περιουσία που ανήκει σε όλους τους Έλληνες. 
Στους παπαγάλους που χρησιμοποιεί η Κυβέρνηση, απαντάμε για να γνωρίζει ο ελληνικός λαός, ότι η "συμφωνία" προβλέπει συνέχιση της χρηματοδότησης με πενήντα εκατομμύρια το χρόνο, την επόμενη πενταετία, από τα χρήματα των φορολογουμένων. 
Ο Δημόσιος Σιδηρόδρομος δεν είναι υπόθεση μόνο των Σιδηροδρομικών. Αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.  
Οι Σιδηροδρομικοί θα απαντήσουμε με δράσεις που στόχο θα έχουν την ανατροπή αυτών των πολιτικών. 
Καμία εκχώρηση των υποδομών της χώρας.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου