7 Σεπτεμβρίου 2013

"Ξαφνικός θάνατος" και για τον ΟΣΕ


Με τίτλο: ""Ξαφνικός θάνατος" και για τον ΟΣΕ" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι μετά την ΕΡΤ, η τρόικα απαιτεί και νέο "λουκέτο", ενώ οι Βρυξέλλες στέλνουν τελεσίγραφο: 

"Να καταργηθούν οι δομές του δημοσίου που δεν είναι απαραίτητες ". 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το κλείσιμο των σιδηροδρόμων θέτουν οι δανειστές ως προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της επόμενης δόσης. Ακόμη, ζητούν και επίσπευση της αναδιάρθρωσης του φορολογικού μηχανισμού, με απολύσεις υπαλλήλων από τις εφορίες. 

Όλες οι λεπτομέρειες για το τι περιλαμβάνει η "καυτή ατζέντα" του ελέγχου της τρόικας, ο οποίος θα ξεκινήσει αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές. 

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Ο... "θάνατος" δεν είναι ξαφνικός!"

Ο Ν. Χατζηνικολάου σημειώνει χαρακτηριστικά: "Ποιος από τους τελευταίους μας πρωθυπουργούς μπορεί βάσιμα να ισχυρισθεί ότι εκσυγχρόνισε την κρατική μηχανή και κατέστησε, αν όχι κερδοφόρες, έστω βιώσιμες τις δημόσιες επιχειρήσεις, περιστέλλοντας τις σπατάλες, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και επαναφέροντας την αξιοκρατία στις επιλογές προσώπων; 

Ποιος από τους τελευταίους πρωθυπουργούς της χώρας εξυγίανε την ΕΡΤ, τις αμυντικές μας βιομηχανίες και τον ΟΣΕ ώστε να μη χρειάζεται σήμερα να οδηγηθούν σε "ξαφνικό θάνατο" κατ’ απαίτηση των δανειστών;"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου