30 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ 30.01.2015


Ο συνάδελφος Βασίλης Ζαβογιάννης (εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ), προκειμένου να ενημερωθούν οι συνάδελφοι, μας κοινοποίησε τα θέματα που θα απασχολήσουν το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/01/2015 και τα οποία είναι τα ακόλουθα:

ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Κατακύρωση του ανοικτού διεθνούς Διαγωνισμού Δ-1419/14 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού  χώρων και Τροχαίου Υλικού για τους συρμούς Πελοποννήσου και τα λεωφορεία Αμαξοστασίων Ασπροπύργου (Θριάσιο) και Πάτρας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» στην εταιρεία «ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. – ΚΕΝΤΖΑΚΗΣ Γ. Ο.Ε.». 

2. Έγκριση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών μίσθωσης δωματίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε ξενοδοχείο στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

3. Ειδική Συμφωνία μεταξύ των Σιδηροδρομικών Επιχειρήσεων «ΤΡΑΙΝΟΣΕ» και «CFARYM TRANSPORT» με αντικείμενο τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων (UTI) με τακτικές αμαξοστοιχίες και με εφαρμογή κατά το έτος 2015.

4. Διάφορα Θέματα-Ανακοινώσεις.

Ενημέρωση σχετικά με την κατάρτιση μεταξύ των σιδηροδρομικών επιχειρήσεων ΤΡΑΙΝΟΣΕ, CFARYM και ZS «Μνημονίου Αμοιβαίας Κατανόησης με αντικείμενο τη συνεργασία με σκοπό την κοινή οργάνωση των σιδηροδρομικών μεταφορών containers από/προς τον Λιμένα Νέου Ικονίου».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου