9 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΠΑΤΡΑΣ
Αθήνα 09/10/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία του Προεδρείου της «ΠΕΠ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ» μετά από πρόσκληση του Τοπικού Παραρτήματος του «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ» παρευρέθηκε στις 07 & 08/10/2014 στη Πάτρα σε κοινή συνεδρίαση με τις αντίστοιχες  της «ΠΕΠΕ» και του «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ», προκειμένου να αναδειχθούν και να συζητηθούν τα προβλήματα σχετικά με τον Προαστιακό της Πάτρας.

Στη συζήτηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα και με γόνιμο διάλογο και συμφωνήθηκε να πιέσουν τους αρμοδίους φορείς για την επέκταση της προαστιακής διαδρομής  μέχρι τα Αραχωβίτικα, την Κάτω Αχαΐα με προοπτική να φτάσει μέχρι τον Πύργο.

Επίσης η αντιπροσωπία της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ συναντήθηκε με το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο της Πάτρας ΠΕΛΕΤΙΔΗ Κωνσταντίνο και του εξέθεσαν τα προβλήματα.

Ο Δήμαρχος τάχθηκε αλληλέγγυος σε αυτά και υποσχέθηκε να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις για τη λύση τους προς όφελος της Τοπικής Κοινωνίας.

Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρξει και νέα συνάντηση και σε αυτή να κληθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι (Περιφέρεια, Αυτοδιοίκηση, τοπικοί φορείς, κλπ), προκειμένου να συμβάλλουν στη λύση των προβλημάτων του Προαστιακού.

Τo Προεδρείο της 
ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου