5 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ "ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Νύχτα…Εξάρχεια…2008… μία σφαίρα δύο νεκροί.

Ο Γρηγορόπουλος  χάνεται και ο Ρωμανός ξαναγεννιέται με χρέος  να παλέψει με όλα τα μέσα για να αλλάξει την κοινωνία.

Παραβατεί και τιμωρείται με εγκλεισμό 15 ετών. 
Του δίνεται η δυνατότητα να λάβει μέρος στις εξετάσεις (όπου περνά με επιτυχία) με σκοπό την αναμόρφωση και έπειτα του αφαιρείται το δικαίωμα να φοιτήσει. 
Αλλοπρόσαλλο σύστημα περασμένο μέσα από καλένδες όπου ο σωφρονισμός, η αναμόρφωση, η εκδικητικότητα λειτουργούν κατά το δοκούν.


Ο Ρωμανός αμύνεται πάλι περί δικαίου με απεργία πείνας 25 ημερών ήδη ρισκάροντας την ίδια του την ζωή, προσδοκώντας ένα πιο δίκαιο σωφρονιστικό σύστημα για όλους .
Ο αγώνας του έχει απώτερο σκοπό την αναμόρφωση και όχι την εκδίκηση  και το κάνει χαλαλίζοντας την ίδια του την ζωή για έναν σκοπό.

Οι σιδηροδρομικοί συμφωνούν και συμμετέχουν ενεργά στο συλλαλητήριο του Σαββάτου 6/12 18:00 στα Προπύλαια υποστηρίζοντας ότι η ανθρώπινη ζωή πρέπει πάση θυσία να διαφυλάσσεται, οι προσπάθειες να ανταμείβονται, ότι όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο και τέλος πρέπει να προσπαθούμε να ακούγονται οι άλλες φωνές επιδιώκοντας να χτίσουμε μια άλλη κοινωνία, στηριγμένη στην αλληλεγγύη και στον σεβασμό πρώτα στον εαυτό μας και μετά σε όλους τους συνανθρώπους μας.

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου