28 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΚΙΝΗΣΗΣ

Η ΔΑΚΕ ΚΙΝΗΣΗΣ  έστειλε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου με το οποίο καλωσορίζει τους 14 νέους συναδέλφους που εντάχθηκαν στο Κλάδο μας1 σχόλιο:

 1. Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα για εσωτερικές μετατάξεις- προσλήψεις στην Τραινοσέ 40 ατόμων απο άλλους κλάδους και 14 από τον προαστιακό στον κλάδο κίνησης και 60 άτομα στον κλάδο των μηχ/γων.
  Αναρωτιώμαστε πόσα άτομα συνταξιοδοτήθηκαν απο τους δύο αυτούς κλάδους από το 2011 χρονιά μετατάξεων για όλους εμάς (μεταταγμένους) και δημιουργήθηκαν τόσα κενά ώστε να καλύπτονται από εσωτερικές μετατάξεις.
  Κι αν είχαν τόσα κενά οι δύο αυτοί κλάδοι γιατί μας εξώθησαν σε φυγή μέσω μετατάξεων με όλες τις καταστρεπτικές συνέπειες για όλους μας, ενώ σε άλλους κλάδους όπως αποδεικνείεται περισσεύουν και παρέμειναν.
  Διαβάζουμε επίσης σε παρεμφερή μπλοκ για μυστικές διαβουλεύσεις κατά τη διάρκεια των μετατάξεων για εξαιρέσεις κλάδων και ατόμων και μόνο θλίψη και οργή μας γεμίζουν.
  Συνάδερφοι τώρα είναι η στιγμή περισσότερο από ποτέ να διεκδικήσουμε αυτά που με δόλο μας αφαίρεσαν με καταστροφικές συνέπειες για μας και τις οικογένειες μας.
  Όλοι μαζί και συντονισμένα κι όχι αποσπασματικά και κατά εδρες όπως γίνεται σημερα να κινηθούμε δικαστικά και να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκαν και με δόλο οι διοικούντες και συν αυτούς μας αφαίρεσαν.
  Βαρσάμης Γιάννης vargian@blogspot.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή