11 Ιουλίου 2014

ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕΑπό την αρμόδια Διεύθυνση του Ανθρώπινου Δυναμικού (ΔΑΔ) εκδόθηκε εγκύκλιος, που αναφέρεται στην έκδοση νέων υπηρεσιακών ταυτοτήτων του Προσωπικού.

Σε αυτή προσδιορίζεται ότι προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, πρέπει οι Υπάλληλοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να κάνουν τις ενέργειες που περιγράφονται αναλυτικά στο συνημμένο αρχείο που υπάρχει στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.trainose.gr/personnel/

(αντίγραφο σε μορφή PDF και σε φωτογραφίες, υπάρχει και στη δική μας ανάρτηση)

Δικαιούχοι των νέων υπηρεσιακών ταυτοτήτων είναι οι κάτωθι:
  1. Όλοι οι εν ενεργεία Υπάλληλοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
  2. Οι σύζυγοι αυτών.
  3. Τα παιδιά που δικαιούνται αυτής της προσφοράς, σύμφωνα με τους κανονισμούς.
  4. Οι συνταξιούχοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δηλ. όλοι οι συνάδελφοι που αποχώρησαν από την Υπηρεσία μετά την 01 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2007 (ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της εταιρίας)

Για αυτό το σκοπό ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να μπει στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναφέρθηκε παραπάνω και αφού βάλει τον Αριθμό Μητρώου του (Α.Μ.) και την ημερομηνία γέννησης θα ανοίξει σελίδα, όπου εκεί θα εμφανιστούν τα ονόματα αυτών που δικαιούνται αυτής της παροχής, σύμφωνα με τα αρχεία που τηρεί η ΔΑΔ, όπως τέκνα που σπουδάζουν και χορηγείται για αυτά το οικογενειακό βοήθημα κλπ

Εκεί θα συμπληρωθούν ή θα διορθώσουν τα στοιχεία που υπάρχουν προτυπωμένα στη φόρμα και θα ανεβάσουν τις φωτογραφίες (τύπου ταυτότητας) των δικαιούχων και θα ολοκληρώσουν την διαδικασία καταχωρώντας τις έγγραφες.

Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 21/07/2014


Σελίδα 1η


Σελίδα 2η


Σελίδα 3η

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου