9 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΘΗΝΑ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Συνάδελφοι - συναδέλφισσες,

Την  1/7/2014 το προεδρείο της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κύριο Ζηλιασκόπουλο. Έπειτα από εξαντλητική και επιτακτική ανάγκη για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που μαστίζουν τον κλάδο δόθηκαν κάποιες υποσχέσεις.

Εμείς αναμένουμε να δοθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα κάποιες λύσεις των χρόνιων προβλημάτων ειδάλλως θα προβούμε σε ενέργειες βάση του Γ.Κ.Κ. έτσι ώστε να προστατεύσουμε το προσωπικό από προβλήματα-εντάσεις και ψυχικής και σωματικής εξάντλησης. 

Το προσωπικό σε καθημερινή βάση αντιμετωπίζει την αγανάκτηση του επιβατικού κοινού, δέχεται προσβολές και φραστικές επιθέσεις χωρίς να μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα τα οποία οφείλονται στο τροχαίο υλικό και την μη συντήρηση του όπως καθυστερήσεις, κλιματισμοί, καθαριότητα, W.C, εκφωνήσεις. 

Επίσης  δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη εξυπηρέτησης Α.Μ.Ε.Α.

Το προσωπικό επί των αμαξοστοιχιών και το προσωπικό έκδοσης τίτλου μεταφοράς των σταθμών προσπαθεί να ισορροπεί και να μετριάζει τα προβλήματα. 

Λύσεις πρέπει να δίνουν τα διευθυντικά όργανα και σωστές κατευθύνσεις, αντί αυτού συμβαίνει το αντίθετο. 

Καλό θα είναι να βγουν από τα γραφεία τους, να επισκεφτούν τους χώρους και να δώσουν λύσεις και μάλιστα τις ώρες αιχμής. 

Τα παραπάνω δίνουν την εντύπωση ότι κάποιοι λειτουργούν για ευνόητους λόγους προσχεδιασμένα ενάντια στα συμφέροντα της εταιρείας και των εργαζομένων της. 

Με τις μεθόδους τους δημιουργούν σύγχυση στο προσωπικό  και στο επιβατικό κοινό με τελικό σκοπό την απαξίωση της εταιρείας και την πώληση της σε εξευτελιστική τιμή.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ 
ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου