8 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣ


Αθήνα, 8/7/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την πλήρη εναντίωσή της στην επιστράτευση των εργαζομένων της ΔΕΗ, εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, το Προεδρείο της οποίας αποφάσισε να συμπαρασταθεί στον αγώνα της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο, που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 9 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, στο Σύνταγμα.

Η κυβέρνηση συνεχίζει τον πόλεμο κατά των εργαζομένων, συντρίβοντας εργασιακά δικαιώματα και διεκδικήσεις, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο από τη διαστρέβλωση μέχρι την επιστράτευση των απεργών και την τρομοκρατία. 

Η ιδιωτικοποίηση της ενέργειας και όλων των στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεων, αφορά όλο τον Ελληνικό Λαό και γι΄αυτό η κυβέρνηση πρέπει να πάρει απάντηση από τα λαϊκά στρώματα που υποφέρουν. 

Οι σιδηροδρομικοί στέκονται αλληλέγγυοι στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ, τους οποίους επιστράτευσε η κυβέρνηση.

Οι επιστρατεύσεις της, πλέον μνημονιακής, κυβέρνησης έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ, με δεδομένο ότι έχουν προηγηθεί οι αντίστοιχες σε καθηγητές, ναυτικούς και εργαζομένους στα μέσα σταθερής τροχιάς»

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου